Catalog

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

06.07.2021 03:07

Alimentarea descentralizată cu energie electrică, perfect adecvată pentru aplicații "la mașină"

Cu tehnologia încapsulată în vid, MTM Power se concentrează pe module încapsulate, robuste, de lungă durată, rezistente la temperatură și absolut lipsite de întreținere. Încapsularea în vid termoselectivă patentată decelera îmbătrânirea componentelor și prelungește semnificativ durata de viață a dispozitivelor MTM Power. În plus, acest proces de încapsulare unic la nivel mondial și o conexiune prin intermediul unor conectori speciali de 7/8" permit realizarea de proiecte în clasa IP67 și, astfel, utilizarea netulburată în teren. Cel mai bun exemplu sunt modulele AC/DC din seria
PM-IP67A cu gama largă de intrare AC- (90...264 VAC) și DC (100...353 VDC). În tehnologia de automatizare, aceste surse de alimentare externe cu protecție IP67 oferă o soluție "plug and play" simplă și rapidă pentru alimentarea componentelor de control fără dulapuri de comutare costisitoare, chiar și în medii deosebit de dure.

Modulele din seria PM-IP67A sunt disponibile cu tensiuni de ieșire simple și duble comune. Acestea sunt concepute pentru utilizare la nivel mondial în condiții de mediu extreme, cum ar fi praful și umiditatea, și permit o soluție eficientă și economică pentru diferite sarcini în toate aplicațiile "pe mașină". MTM Power le-a proiectat special pentru sisteme descentralizate fără dulapuri de comutare - tendința de ultimă oră în domeniul automatizării.

Alte caracteristici sunt designul robust, tehnologia SMD, testul final automat 100 % și
100-%-burn-in-test. Seria PM-IP67A oferă o putere de ieșire constantă de 50, 75, 100 sau 200 W; este protejată împotriva scurtcircuitelor, nu are nevoie de sarcină la masă și funcționează într-un interval de temperatură de la -25 la +70 °C. Modulele sunt omologate VDE și UL/cUL. Dispozitivele cu tensiunea de ieșire de 24 V sunt disponibile ca versiune cu sursă de alimentare limitată.

.