Catalog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

01.06.2021 02:06

E+E Elektronik va furniza standardul național de măsurare a concentrației de gaz CO2

Laboratorul de calibrare al specialistului în senzori E+E Elektronik a fost însărcinat de Biroul Federal Austriac de Metrologie și Măsurători (BEV) să furnizeze standardul național de măsurare (etalon) pentru concentrația de CO2. Acest lucru face ca experții în calibrare din Engerwitzdorf să devină cea mai înaltă autoritate metrologică din țară pentru o altă mărime fizică după umiditate, punctul de rouă și viteza aerului. În calitate de institut desemnat de BEV, E+E Elektronik este autorizat să efectueze etalonări speciale la nivelul unui institut național de metrologie pentru aceste mărimi fizice.

Institutele naționale de metrologie (INM) - în Austria este vorba de BEV - sau institutele desemnate de acestea se află în vârful ierarhiei metrologice a unei țări. Furnizând etaloane naționale de măsurare obligatorii (etaloane), acestea asigură legătura dintre metrologia legală și sistemul de unități SI recunoscut la nivel internațional și, astfel, asigură standarde comparabile la nivel mondial.

Laboratorul de etalonare E+E a fost însărcinat cu această sarcină importantă pentru umiditate și punctul de rouă din 2004, iar pentru viteza aerului din 2011. În aprilie 2021, a fost acordată desemnarea și pentru concentrația de gaz CO2.

Institut desemnatBEV / E+E Elektronik

În calitate de institut desemnat, E+E Elektronik se angajează să mențină și să dezvolte în continuare etaloanele naționale în conformitate cu starea actuală și cu cerințele metrologiei. Condiția prealabilă pentru aceasta, pe lângă expertiza și echipamentele metrologice necesare, este un sistem riguros de management al calității în conformitate cu EN ISO/IEC 17025. În plus, E+E Elektronik este supusă unor audituri de monitorizare periodice efectuate de BEV și de experți internaționali în domeniul etalonării.

Pentru a asigura echivalența și recunoașterea internațională a etalonilor naționali, E+E Elektronik participă la comparații cheie efectuate de CIPM/BIPM (Comité International des Poids et Mesures / Bureau International des Poids et Mesures) sau EURAMET (Asociația Europeană a Institutelor Naționale de Metrologie). În plus, E+E Elektronik este reprezentată în comitetele internaționale în domeniul metrologiei pentru mărimile fizice relevante.

Capacitățile de calibrare și măsurare (date CMC) ale institutului desemnat sunt enumerate în baza de date a comparațiilor-cheie BIPM (KCDB) sub denumirea BEV/E+E Elektronik. În conformitate cu Acordul de recunoaștere reciprocă (MRA) al CIPM, E+E Elektronik are dreptul de a afișa sigla CIPM-MRA pe certificatele sale de etalonare BEV/E+E. Certificatele de etalonare de la institutele care au acest logo se bucură de cel mai înalt nivel de acceptare și prezintă un interes deosebit pentru organismele de etalonare acreditate, datorită trasabilității lor la un Institut Național de Metrologie.

"Faptul că acum suntem, de asemenea, un institut desemnat de BEV pentru concentrația de gaz CO2, după umiditate, punctul de rouă și viteza aerului, ne încântă. Acesta demonstrează încă o dată marea expertiză a laboratorului nostru de etalonare, lucru de care clienții noștri beneficiază de ani de zile", spune Dietmar Pachinger, șeful laboratorului de etalonare E+E.

Laborator de etalonare acreditat

Pe lângă etalonările speciale în calitate de institut desemnat, E+E Elektronik oferă, de asemenea, etalonări acreditate ale dispozitivelor de măsurare pentru mărimile fizice umiditate, punct de rouă, CO2, viteza aerului, debit de aer, temperatură și presiune. În acest scop, E+E Elektronik este acreditat ca laborator de calibrare în conformitate cu EN ISO/IEC 17025 sub numărul de identificare 0608 de către organismul național de acreditare austriac/Ministerul federal pentru afaceri digitale și economice. Caracteristica decisivă a etalonărilor acreditate - spre deosebire de așa-numitele etalonări ISO sau interne - este trasabilitatea rezultatelor măsurătorilor la un standard național și, prin urmare, comparabilitatea lor la nivel internațional.

Pentru informații detaliate despre serviciile oferite de laboratorul de etalonare E+E, accesați www.eplusecal.com

Mai multe știri

Cu un trio format din CDS201, HTS201 și TES201, specialistul austriac în senzori E+E Elektr...

Cu noul HTS801, E+E Elektronik lansează cel mai puternic senzor de umiditate și temperatură pentr...

Modul de detecție digitală pentru măsurarea rentabilă a umidității și temperaturii

Mod...

de la 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Sala 3, Stand F31 - F32

<...

Producătorul austriac de senzori E+E Elektronik își extinde portofoliul de elemente de detecție d...

Noul Humidity Calculator de la E+E Elektronik calculează toți parametrii relevanți legați de umiditate, precum și punctul de rouă sub presiune.