Catalog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

18.05.2021 01:05

Senzor de umiditate și temperatură cu modul de detecție interschimbabil

Senzorul de umiditate și temperatură EE212 de la E+E Elektronik este potrivit pentru sarcini de măsurare dificile în tehnologia climatică, agricultură și industria farmaceutică. Datorită designului modular al sondei, modulul de detecție poate fi înlocuit cu ușurință direct la fața locului, dacă este necesar. Acoperirea senzorului E+E, alegerea largă de capace de filtrare și carcasa robustă IP65 / NEMA 4 asigură măsurători precise și fiabile chiar și în condiții de lucru dificile.

Modul de detecțieinterschimbabil, de înaltă calitate

Capul de detecție al EE212 găzduiește un modul de detecție cu un element de detecție de umiditate și temperatură E+E de înaltă precizie de ultimă generație. Stratul de acoperire a senzorului proprietar E+E și plăcuțele de lipit sigilate îmbunătățesc performanța de măsurare și prelungesc durata de viață a elementelor de detecție în medii dure. Componentele electronice din interiorul modulului sunt încapsulate și, prin urmare, sunt cel mai bine protejate împotriva condensului. Pentru sonda de detecție este disponibilă o gamă largă de capace de filtrare diferite.

Un avantaj major al EE212 pentru utilizarea într-un mediu puternic poluat și agresiv este designul modular al sondei. Aceasta permite înlocuirea ușoară a modulului de detecție cu doar câțiva pași și complet fără unelte. Acest lucru înseamnă că timpul de nefuncționare și costurile de service pot fi reduse la minimum.

Utilizare versatilă, configurare ușoară

EE212 poate fi adaptat în mod flexibil la sarcina de măsurare pentru o utilizare versatilă. Pe lângă măsurarea precisă a umidității și a temperaturii, senzorul calculează diverși parametri legați de umiditate, cum ar fi temperatura punctului de rouă, umiditatea absolută și raportul de amestec. Valorile măsurate sunt disponibile pe două ieșiri analogice configurabile. Alte trei mărimi fizice pot fi afișate pe afișajul grafic opțional. Datorită software-ului gratuit de configurare EE-PCS, pot fi ajustate asignările de măsuratori, scalarea ieșirii și afișajul.

Carcasă ușor de instalat

Sunt disponibile o versiune de perete și o versiune de conductă a EE212. Carcasa HVAC dovedită permite montarea senzorului cu capacul închis. Acest lucru înseamnă că electronica este protejată împotriva poluării de pe șantier. Șuruburile carcasei cu închideri cu baionetă facilitează deschiderea și închiderea rapidă a capacului pentru a finaliza instalarea electrică. Pentru utilizarea pe piața din SUA, carcasa este prevăzută cu un decupaj pentru un racord de conductă de ½".

Mai multe știri

Cu un trio format din CDS201, HTS201 și TES201, specialistul austriac în senzori E+E Elektr...

Cu noul HTS801, E+E Elektronik lansează cel mai puternic senzor de umiditate și temperatură pentr...

Modul de detecție digitală pentru măsurarea rentabilă a umidității și temperaturii

Mod...

de la 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Sala 3, Stand F31 - F32

<...

Producătorul austriac de senzori E+E Elektronik își extinde portofoliul de elemente de detecție d...

Noul Humidity Calculator de la E+E Elektronik calculează toți parametrii relevanți legați de umiditate, precum și punctul de rouă sub presiune.