Catalog

Haas Automation Europe

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

07.12.2016 00:12

HaasConnect ține utilizatorii la curent cu progresul

Haas Automation Europe lansează sistemul HaasConnect de monitorizare mobilă pentru toate mașinile echipate cu sistemul de comandă de nouă generație (NGC – Next Generation Control).HaasConnect asigură alerte în timp real privind starea mașinii (oprită, eroare, activă), turația arborelui, avansurile arborelui, durata ciclului, alarmele active și altele.Acestea sunt importante pentru că operatorii pot vedea datele mașinii în timp real, ceea ce oferă siguranță la prelucrarea fără supraveghere directă, iar managerii pot fi la curent cu ceea ce se întâmplă în secția de producție.

Dezvoltat ținând seama de conceptul Industrie 4.0, sistemul HaasConnect facilitează comunicațiile mobile între echipamente, dispozitive și oameni, pentru a furniza date în timp real asupra operațiunilor. Printre beneficii se numără eficiența, siguranța și calitatea îmbunătățite, precum și posibilitatea de a controla procesele înainte ca acestea să devină probleme costisitoare. De asemenea, îmbunătățește posibilitățile de întreținere preventivă.

Monitorizat prin mesaje SMS, e-mail sau panoul de comandă online HaasConnect, alertele de stare în timp real includ alarmele de pe mașină, suprareglările avansului, avansurile arborelui, avansurile rapide, pornirea și oprirea ciclului. Pe baza notificărilor selectate, utilizatorii sunt informați prin intermediul dispozitivului preferat.

Pentru a configura HaasConnect, clienții trebuie să descarce aplicația HaasConnect pe dispozitivul mobil din Apple store sau Google Play.Ulterior, se creează un cont HaasConnect prin HaasCNC.com, se selectează MyHaas și apoi HaasConnect pentru a conecta mașina Haas la aplicația HaasConnect.

Sistemul HaasConnect este disponibil pentru toate mașinile Haas dotate cu NGC versiunea 100.16.000.1001 sau mai recentă și cu o conexiune la rețea.

Sistemul de comandă NGC de la Haas Automation reprezintă cea mai recentă actualizare a celui mai ușor de utilizat sistem de comandă CNC. Acesta dispune de o interfață cu utilizatorul îmbunătățită semnificativ, care asigură o experiență de navigare mai coerentă și intuitivă, o conectivitate mult mai bună și un sistem de programare vizuală (VPS) complet nou. Cele mai bune produse hardware și software de control din industrie sunt rodul a numeroși ani de proiectare și dezvoltare.

Mai multe știri

Haas Automation Europe (HAE) are plăcerea de a anunța că fundația Gene Haas Foundation (GHF) va dona...
Centrul extrem de popular de perforare/filetare DT-1 de la Haas Automation, Inc. este acum disponibil cu un arbore
Haas Automation își sărbătorește cele mai bune rezultate în urma unui târg comercial european; compania și-a propus o
Website-ul internațional al Haas Automation Inc. a fost recreat și relansat, aliniindu-se cu website-ul din SUA al
Haas Automation Europe a dezvăluit anumite detalii despre cele mai recente zile demonstrative, care vor avea loc î
Haas Automation Europe și centrul HFO (Haas Factory Outlet) francez, Realmeca, au inaugurat cel mai recent centru