Catalog

Haas Automation Europe

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

Haas Automation Europe

  • DIN EN ISO 9001:2008

24.10.2016 00:10

Fundația Gene Haas donează încă 500.000 de dolari pentru burse de studiu în domeniul prelucrării și fabricației din Europa

Haas Automation Europe (HAE) are plăcerea de a anunța că fundația Gene Haas Foundation (GHF) va dona încă 500.000 de dolari (aproximativ 445.000 euro) pentru 38 de școli din 15 țări europene. Acești bani, un dar din partea d-lui Gene Haas, fondatorul companiei Haas Automation, vor fi folosiți pentru burse în domeniul prelucrării cu mașini CNC și al fabricației. Donațiile fundației GHF în Europa, începând cu anul 2015, totalizează aproape 1 milionde dolari!

Fondurile oferite de GHF au ca scop sprijinirea elevilor și a părinților acestora pentru plata taxelor de școlarizare. Cele 38 de școli acceptate pentru anul 2016 vor primi câte o parte din 407.445 de dolari.

Școlile beneficiare se află în Belgia, Bosnia, Croația, Franța, Grecia, Lituania, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, Spania, Rusia și Ucraina. În Polonia, două școli vor primi împreună 46.000 de dolari. În Spania, cinci școli vor primi împreună 69.000 de dolari, iar zece școli din Belgia vor primi în total 54.000 de dolari. În total, peste 2000 de elevi vor beneficia de bursele GHF.

De asemenea, a fost rezervată o bursă de 30.000 de dolari pentru pregătirea profesorilor din Portugalia, iar alte fonduri vor finanța pregătirea profesorilor din Polonia și Germania, ceea ce va duce suma oferită anul acesta de GHF la aproximativ 500.000 de dolari.

Bursele sunt administrate în colaborare cu Haas Automation și National Institute for Metalworking Skills (NIMS – Institutul Național pentru Educație în Prelucrarea Metalelor). În Europa, proiectul este condus de dl Simon Vanmaekelbergh, coordonatorul Centrului de învățământ tehnic Haas (HTEC) și al Parteneriatului Educațional, care a administrat proiectul și a supravegheat alocarea burselor.

„Bursele fac parte din angajamentul fundației Gene Haas pentru sprijinirea învățământului tehnic,” declară domnia sa. „Suntem convinși că acestea vor sprijini cursanți CNC de nădejde și că vor contribui la asigurarea unei surse constante de angajați bine instruiți pentru industria producătoare pe întregul continent.”

Fundația Gene Haas oferă burse pe trei continente. Rețeaua de Centre de educație tehnologică Haas (Haas Technical Education Center– HTEC) contribuie la mii de programe de instruire în prelucrarea mecanică din America de Nord, Europa și Africa și se va extinde în curând în Asia.

Mai multe știri

Haas Automation Europe lansează sistemul HaasConnect de monitorizare mobilă pentru toate mașinile ec...
Centrul extrem de popular de perforare/filetare DT-1 de la Haas Automation, Inc. este acum disponibil cu un arbore
Haas Automation își sărbătorește cele mai bune rezultate în urma unui târg comercial european; compania și-a propus o
Website-ul internațional al Haas Automation Inc. a fost recreat și relansat, aliniindu-se cu website-ul din SUA al
Haas Automation Europe a dezvăluit anumite detalii despre cele mai recente zile demonstrative, care vor avea loc î
Haas Automation Europe și centrul HFO (Haas Factory Outlet) francez, Realmeca, au inaugurat cel mai recent centru